My various pages

Currently Here

nedelja, 27. februar 2011

Incident v Family Martu


Tajvan je poln majhnih trgovinic, ki se jih najde skoraj v vsaki ulici. Te se v angleščini imenujejo "convenience store" (japonsko "konbini") in so običajno odprte 24ur na dan. Pravijo, da ima Tajvan največ teh trgovinic na osebo na svetu. Zato ni čuda, da ob taki gostoti trgovin in prebivalstva pride do kakšnih neobičajnih, lahko bi rekli ekstremnih prigod. Zgornji video v Kitajščini opisuje incident, ki se je zgodil nekaj dni nazaj v predmestju Tajpeja. Tukaj je prevod v Slovenščino:

Okoli 11. zvečer je možakar srednjih let prišel v Family Mart in prodajalca vprašal, kje je stranišče, ker ga je močno stiskalo v želodcu. Prodajalec mu je pokazal smer in možakar je bliskovito oddrvel. A ko je prišel do stranišča, je bilo zaklenjeno. Ko je pridirjal nazaj do prodajalca, da bi dobil ključ, pa mu je na poti ušlo in se je podelal. To ga je tako ujezilo, da se je začel razburjati in preklinjati. Prodajalec ga je miril, a možakar je bil tako razgret, da je z roko segel v hlače in iztrebek najprej pomazal na pult in blagajno, nato pa tudi na obraz prodajalca! Ta je bil popolnoma šokiran in je skoraj onemel. Kmalu za tem je poklical policijo in posnetek incidenta se je znašel v medijih.

Tajpej je mesto, ki nikoli ne spi. In pri 6 milijonih prebivalcev skoraj vsak dan pride do kakšnih neverjetnih dogodkov. In ko se bo kaj podobnega zgodilo v prihodnosti, vam poročam.

Nauk zgodbe: Ljudi, ki jih zvija želodec, jemljite resno! ;-)

0 KOMENTARJEV: